Oblíbené

Blogy a weby

Můj neoblíběnější blog, inspirace všeho druhu, krásná rodina a pohodová atmosféra blogu, to je Madame Coquette.

Blog Martiny Bechyňové jsem objevila teprve nedávno, ale The Blondieverse je prostě pecka. A hlavně další důkaz, že když člověk něco chce a svědomitě si za tím jde, tak to prostě dokáže.

Chcete nosit v šátku, pak neváhejte a určitě navštivte blog Daniela Šmolíková, Daniela ví a poradí.

Úžasná fotografka, která pro nás dělala sérii rodinných a velmi intimních fotografií Katka Tůmová.

Maminka Monika a její dcera Karolína se pravidelně ukazují v rámci svého projektu Dítě jinak, kde se dozvíte, jak vařit a jíst zdravě, chodit v barefootech nebo bosky a prostě tak nějak být spokojený jinak, než jak se běžně vidí.

Travel Mad Mum je o rodině, která miluje cestování a která cestovat nepřestala ani po narození dcery.

Mezi mé další oblíbené maternity blogy patří třeba Betty & Co. a taky youtuberka Tereza a její Mamalifestyle. Další zajímavosti najdu vždycky na Blog Zrzky a Kusanec.

Chcete vědět, jaké úrazy se dětem stávají nejčastěji a jak jim snadno předejít? Klikněte na Ježkovy voči.

Nákupy

Určitě doporučuji nakupování s Rohlik.cz, který nabízí pro rodiče na mateřské dovolené vstup do klubu Rohlíček. Díky němu získáte doprava zdarma ve všední dny mezi 10 a 15 hodinou nebo Vám vrátí  až 5 % za nákup (2 % získáváte automaticky a další 3 % dostanete při platbě přes Twisto). K narozeninám i svátku dostanete dárek (ještě jsme neměli možnost vyzkoušet) a pravidelně připravují také speciální nabídky. Podrobné podmínky hledejte na jejich webu, nicméně z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že když dojdou pleny nebo granule pro psa, rohlik.cz to jistí a nikdy nezklame.

Mezi nejlepší prodejce dětského zboží patří bezesporu Feedo.cz. Na jejich webových stránkách najdete všechno, o čem jste si kdy mysleli, že budete v péči o děti potřebovat.

Restaurace a kavárny

Všechno k téhle kategorii najdete v oddělení Recenze a tipy nebo Kam vyrazit.